Όροι & Προϋποθέσεις

Ο ιστότοπος www.e-pharmacyshop.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης ενδυμάτων και συναφών προϊόντων  της ατομικής επιχείρησης ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΝΤΑΚΗ ΜΠΙΤΣΗ με έδρα την Ξάνθη, Σμύρνης 3-4, με ΑΦΜ 104217730 (ΔΟΥ ΞΑΝΘΗΣ).

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Το www.eponymobydakibitsi.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες . Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδος. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών μεταξύ 9.00 π.μ.-15.00μ.μ.
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ. 24%.  Το eponymobydakibitsi διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το eponymobydakibitsi  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω τηs εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER.
Τα προϊόντα συσκευάζονται επιμελώς και παραδίδονται υπογεγραμμένα στην courier  σιγουρεύονταs ότι τα προϊόντα μεταφέρονται σε υπέρ-άριστη κατάσταση.
Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με το medhouse.gr για να αντικατασταθεί το προϊόν.
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνετε μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηs στο 25410-66669 ή αποστολήs e- mail στο info@eponymobydakibitsi.gr.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το eponymobydakibitsi.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο eponymobydakibitsi.gr έγκαιρα και εγγράφως.

Το κόστος μεταφορικών ορίζεται στα 5 € επιπλέον της τελικής τιμής (3€ μεταφορικά + 2€ σε περίπτωση αντικαταβολής) .

Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών ( επιστροφής και 2ης αποστολής ) δηλαδή 6 €.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eponymobydakibitsi.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Ξάνθης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν οφείλει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές, χτυπήματα και εκδορές.
Η Eponymobydakibitsi.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Επώνυμα Ρούχα